Love Days, la VIVO! Constanța

172
Love Days, la VIVO! Constanța - lovedaysvivo-1518714967.jpg

Articole de la același autor

În luna iubirii, VIVO! Constanța a pregătit multe surprize pentru îndrăgostiți. Astfel, a fost creată aplicația Love Days. Aceasta este ușor de accesat, pe linkul http://love.constanta.vivoapp.eu, unde puteți introduce data când v-ați cunoscut, iar aplicația calculează fix câte zile de iubire numără relația voastră. De asemenea, aceasta oferă o sugestie de cadou pentru persoana iubită, dar și o felicitare personalizată pe care o poți ridica din VIVO! Constanța până pe 24 februarie.

Surprizele nu se opresc aici. Aplicația Love Days oferă șansa de a câștiga bilete de avion pentru cei doi îndrăgostiți, în super destinații din Europa. Aceștia pot alege între Paris, Milano, Dusseldorf, Munchen, Londra, Barcelona, Amsterdam, Berlin, Geneva, Hanover, Stuttgart, Thessaloniki și Viena.

Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți în marea tombolă dedicată îndrăgostiților, după ce ridicați felicitarea în print. De asemenea, orice vizită în VIVO! Constanța, până pe 24 februarie, poate însemna o amintire. Până de Dragobete, puteți face o fotografie specială, într-un decor deosebit. Mergeți cu iubitul sau iubita sau chiar cu cei dragi, între orele 15.00 și 19.00, și lăsați-l pe Cupidon să surprindă momentul. Veți primi o poză magnetică, pe loc. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5305 secunde