Mai multe ştiri online:

Loteria Crăciunului. Premii de 300.000 de lei

Ştire online publicată Vineri, 03 Noiembrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Loteria Română a lansat recent o nouă serie de loterie dedicată Crăciunului: Loteria Crăciunului.

Pentru aceasta s-au pus la bătaie 210 câștiguri în valoare totală de 300.000 de lei. Astfel, sunt disponibile 10 câștiguri a câte 10.000 de lei și 200 de câștiguri a câte 1.000 de lei.

Participarea la Loteria Crăciunului se face pe baza biletelor de loterie pasivă puse în vânzare în toate agențiile loto. Prețul unui bilet este de 2,5 lei și va rămâne în posesia participantului care, conform regulamentului, are obligația să-l păstreze în bune condiții.

Pe fiecare bilet este înscris codul seriei format dintr-o literă și două cifre (CO6) și numărul de ordine al biletului format din șase cifre (intervalul 000001-250000).

Tragerile pentru desemnarea biletelor câștigătoare din cadrul jocului de loterie pasivă dedicată Crăciunului vor avea loc în București, pe 24 decembrie 2017, și vor fi efectuate cu ajutorul unei urne utilizate pentru extragerea aleatoare de bile.

Cele două trageri vor fi organizate astfel:

- o tragere pentru desemnarea biletelor câștigătoare aferente câștigurilor de 10.000 de lei

- o tragere pentru desemnarea biletelor câștigătoare aferente câștigurilor de 1.000 de lei

Lista numerelor de ordine aferente biletelor desemnate câștigătoare în cadrul acestui joc va fi publicată pe site-ul Loteriei Române, www.loto.ro, în revista „Loto Prono”, pe pagina de facebook și va fi disponibilă pentru consultare în agențiile loto.

Atribuirea câștigurilor va fi făcută pe baza prezentării biletului câștigător și a actului de identitate.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8266 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4020 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8793 secunde