Loteria bonurilor fiscale/ IATĂ CARE ESTE CEL CÂȘTIGĂTOR! ÎL POȚI AVEA ÎN PORTOFEL!

189
1
Loteria bonurilor fiscale/ IATĂ CARE ESTE CEL CÂȘTIGĂTOR! ÎL POȚI AVEA ÎN PORTOFEL! - ff9f4bfe55a9e903fac076a81d36db8c-1428915532.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la ora 11, a avut loc prima extragere la Loteria bonurilor fiscale, organizată de Ministerul Finanțelor Publice, în colaborare cu Loteria Română.


Bonurile câștigătoare sun cele cu valoare între 6 lei și 6,99 lei, emise pe data de 7 februarie. Persoanele care dețin unul sau mai multe bonuri fiscale cu aceste date, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unitățile ANAF, cu bonurile în original și o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maxim trei luni. 


Comentează știrea

adi
13 aprilie 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3728 secunde