Locurile de joacă din Constanța se modernizează. Unde se acționează în această perioadă

135

Articole recomandate

Săptămâna aceasta, echipele care au sarcina de a moderniza spațiile destinate celor mai mici locuitori ai Constanței toarnă covorul antitraumă la locul de joacă de pe șoseaua Mangaliei, bl SM 5. Miercuri a fost turnat primul strat de cauciuc, cel de rezistență, de 3 cm, iar astăzi s-a început turnarea stratului de uzură, de 2 cm, frumos colorat pentru a-i face pe cei mici să se simtă cât mai bine. 


Săptămâna viitoare vor continua lucrările cu locul de joacă de pe aleea Dunării unde mai trebuie turnat covorul pe o porțiune mică, rămasă nerealizată pentru montarea unui element de joacă în plus. Ulterior, amenajarea covorului de cauciuc va continua la locurile de joacă din zona agrement CET la intersecția cu aleea Albatrosului, bulevardul Aurel Vlaicu bl AV1, bulevardul I.C. Brătianu bl B1/A2, bulevardul I.C. Brătianu bl B4/B5, zona agrement Badea Cârțan, strada Brizei bl OB1, bulevardul Aurel Vlaicu la intersecția cu strada Vârful cu Dor. 


Lucrări similare vor fi realizate și la spațiile de joacă din Parcul Viitorului și Parcul Dragoslavele după finalizarea modernizării infrastructurii și montarea tuturor echipamentelor. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.6042 secunde