Locuri de muncă/ Vezi aici oferta pentru săptămâna aceasta

352
Locuri de muncă/ Vezi aici oferta pentru săptămâna aceasta - constructii-1333274661.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care își caută un serviciu au la dispoziție, săptămâna aceasta, 363 locuri de muncă. O mare parte din acestea sunt în domeniul construcțiilor, dar și în comerț și alimentație publică.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă propune, în intervalul 30 martie - 6 aprilie 2012, posturi de director general societate comercială, inginer mecanic, inginer mașini hidraulice și pneumatice, inginer minier, medic stomatolog, kinetoterapeut, masor, asistent medical fizioterapie, administrator cumpărări, șef de sală restaurant, bucătar-șef, operator introducere, validare și prelucrare date, recepționer de hotel, șef de recepție hotel, bucătar, ajutor ospătar, ospătar (chelner), barman, barman preparator, masor de întreținere și relaxare, cameristă hotel, vânzător ambulant de produse alimentare, lucrător comercial, bufetier, betonist, fierar betonist, dulgher (exclusiv restaurator), instalator apă și canal, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, mecanic auto, mecanic utilaj, electrician în construcții, electrician de întreținere în construcții, electrician echipamente electrice și energetice, electronist depanator utilaje calcul, cofetar, preparator de semifabricate și preparate culinare, excavatorist pentru excavatoare cu rotor de mare capacitate, mașinist pentru prefabricate din beton și beton armat, fochist pentru cazane de abur și de apă fierbinte, șofer de autoturisme și camionete, șofer autocamion/mașină de mare tonaj, femeie de serviciu, îngrijitor spații hoteliere, spălătoreasă lenjerie, îngrijitor spații verzi, manipulant mărfuri, lucrător bucătărie (spălător vase mari), paznic.

Persoanele interesate se pot adresa A.J.O.F.M. Constanța, strada Lacului nr. 14, telefon 0241/481.537, inspector de specialitate Bogdan Petică, e-mail [email protected].

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3016 secunde