Locuri de muncă în străinătate. Șoferii, la mare căutare în Malta

350
Locuri de muncă  în străinătate. Șoferii, la mare căutare în Malta - eures1-1505394894.jpg

Articole de la același autor

Dacă, până acum, ne-am obișnuit ca angajatorii din Spațiul Economic European să le ofere mai multe locuri de muncă șomerilor prin intermediul rețelei Eures, de data aceasta, numărul joburilor este de aproximativ 650.

Șoferii de autobuz sunt, ca și până acum, la mare căutare, în Malta. Apoi, Germania se află în căutare de bucătari, ospătari, moașe, recepționeri, lucrători în construcții. Și angajatorii din Cehia duc lipsă de șoferi de autobuz, dar și de șlefuitori, mecanici auto.

Irlandezii, în schimb, vor lucrători în depozit, lucrători în prelucrarea cărnii (măcelari/ciontolitori), măcelari și chiar montatori de șeminee.

În Italia, este nevoie doar de îngrijitori la domiciliu și lucrători în agricultură, în Slovacia, de operatori producție, iar în Norvegia, de lucrători în fabrică, personal curățenie/specialist carnaval etc.

Ofertele sunt din ce în ce mai sărace în Marea Britanie, unde persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă li se propun posturi de asistenți medicali, îngrijitori persoane la domiciliu.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM), unde consilierul Eures îi poate îndruma.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5025 secunde