Locuri de muncă în străinătate. Ce se caută pe piața din Spania

255

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, Eures România vine în ajutorul celor fără un loc de muncă sau al celor care vor să se reprofileze cu o ofertă de 150 de locuri de muncă în domeniul agricol în Spania. Dintre acestea, o sută de posturi le sunt rezervate femeilor, la cules și ambalat fructe, iar 50 de posturi sunt disponibile pentru bărbați, la cules fructe și curățat copaci, dar și un șofer de autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (permis de conducere categoria D și atestat), doi șoferi de camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (permis de conducere categoria C + E și atestat) și doi tractoriști. 


Locurile de muncă sunt oferite de o firmă din regiunea Lleida, iar pentru ocuparea acestora se vor organiza selecții luna viitoare. Salariul oferit este de 6,25 euro brut/oră, pentru lucrul în câmp, și 5,96 euro brut/oră, pentru lucrul în depozit. 


Contractul de muncă se va semna în Spania, după înscrierea în sistemul de securitate socială și se va derula în perioada aprilie - septembrie 2018, cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie. Ca și condiții, solicitanții vor beneficia în locuințele de serviciu de o zonă comună de spălătorie și bucătării. 


Persoanele interesate să participe la selecție trebuie să se adreseze mai întâi consilierului Eures din București, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate și pentru a primi invitație de participare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5447 secunde