Mai multe ştiri online:

Locuri de muncă în străinătate. Ce meserii sunt la mare căutare

Ştire online publicată Marţi, 21 Mai 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Săptămâna aceasta, angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 580 locuri de muncă vacante. 


În Ungaria, este mare nevoie de manipulanți mărfuri pe raft, casieri, lucrători în construcții, vânzători. Pentru că a venit primăvara, în Spania, la mare căutare sunt muncitorii agricoli, iar în Germania, șoferii de camion, grădinarii, dar și măcelarii sau lucrătorii în depozit. 


Agenții economici din Norvegia duc lipsă de lucrători în producție, electricieni, instalatori, mecanici auto, tinichigii auto, iar cei din Olanda, de procesori bulbi de flori, culegători ardei, culegători de căpșuni, muncitori necalificați în grădinărit și horticultură. 
În Austria, în schimb, se caută montatori de mobilă, în Marea Britanie, farmaciști, în Danemarca, horticultori, iar în Slovacia, sticlari. 


Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, unde consilierul EURES îi poate îndruma. (M.Ș.)
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7452 secunde