€ 4.7627
£ 5.4233
$ 4.2726

Mai multe ştiri online:

Locuitorii municipiului Mangalia vor avea căldură în calorifere! Iată de când

Ştire online publicată Luni, 22 Octombrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Miercuri, 24 octombrie, Goldterm Mangalia începe furnizarea agentului termic, în sistemul centralizat de termoficare. Măsura a fost luată după ce, în ultimele zile, au fost efectuate probe la rece în toate blocurile racordate la rețea.


Manevrele specifice au fost efectuate la toate centralele termice din municipiu și s-a intervenit cu lucrări de reparații, acolo unde a fost necesar.


Reprezentanții municipalității informează populația că subvenția pentru căldură se acordă, ca și în anii precedenți, de la bugetul local. Începând cu 1 septembrie, prețul de producție al unei gigacalorii este de 458,72 lei, conform unei hotărâri a CL Mangalia. Pentru a veni în sprijinul populației, primăria subvenționează mai mult de jumătate din costul unei gigacalorii, astfel că prețul plătit de cetățeni este de 216,86 lei/gigacalorie.


Golderm atenționează Asociațiile de Proprietari care înregistrează datorii, că nu vor primi căldură și apă caldă, până nu vor achita restanțele din iarna trecută. „În această iarnă, se va menține subvenția pentru căldură, astfel încât cetățenii orașului să suporte mai ușor cheltuielile pe parcursul sezonului rece. În fiecare an, acordăm subvenții la căldură, în valoare de două milioane de euro. Sunt sume importante, cu care am fi putut face multe lucrări în oraș, dar este la fel de important să venim în sprijinul populației. Tocmai de aceea, Goldterm continuă programul de contorizare individuală gratuită, astfel încât oamenii să plătească exact cât consumă”, a precizat primarul Mangaliei, Radu Cristian.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7452 secunde