€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Mai multe ştiri online:

Localitatea Ovidiu, fără curent electric

Ştire online publicată Luni, 08 Octombrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Consumatorii din localitatea Ovidiu, dar și din alte cinci localități ale județului nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E- Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, între orele 8 și 18, sunt afectați consumatorii din zona peninsulară a localității Ovidiu, de pe străzile P17, P9, P11, P15, P10, P14, P7, P8, P12, precum și cei din localitatea Moșneni, de pe străzile Mihai Sturza și Despot Vodă, întrerupere totală. Între orele 8 și 16, sunt anunțate întreruperi în localitatea Eforie Sud, pe străzile Nicolae Bălcescu, tronsonul delimitat de străzile Mihai Viteazu și Nicolae Titulescu, și pe strada Siretului.

De asemenea, între orele 9 și 18, se lucrează în localitatea Ovidiu și nu au curent electric consumatorii din blocul CD1, scara A, blocul CD2, scara A, B, blocul CD3, scările A, B, C.

Iar între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Lanurile, pe străzile Ecaterina Teodoroiu, Mareșal Antonescu, prof. Hanu, Mihai Viteazu, Libertății, Viforului, Grigore Rădulescu și Frantz Iosef, întrerupere parțială, precum și în localitatea Movilița, pe străzile Constanței, Grâușorului, Trandafirului, Macilor, Brândușei, Liliacului și Eroilor, întrerupere parțială. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7612 secunde