Localitatea Ovidiu, fără curent electric

258
Localitatea Ovidiu, fără curent electric - curentcopy-1538922878.jpg

Articole de la același autor

Consumatorii din localitatea Ovidiu, dar și din alte cinci localități ale județului nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E- Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, între orele 8 și 18, sunt afectați consumatorii din zona peninsulară a localității Ovidiu, de pe străzile P17, P9, P11, P15, P10, P14, P7, P8, P12, precum și cei din localitatea Moșneni, de pe străzile Mihai Sturza și Despot Vodă, întrerupere totală. Între orele 8 și 16, sunt anunțate întreruperi în localitatea Eforie Sud, pe străzile Nicolae Bălcescu, tronsonul delimitat de străzile Mihai Viteazu și Nicolae Titulescu, și pe strada Siretului.

De asemenea, între orele 9 și 18, se lucrează în localitatea Ovidiu și nu au curent electric consumatorii din blocul CD1, scara A, blocul CD2, scara A, B, blocul CD3, scările A, B, C.

Iar între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Lanurile, pe străzile Ecaterina Teodoroiu, Mareșal Antonescu, prof. Hanu, Mihai Viteazu, Libertății, Viforului, Grigore Rădulescu și Frantz Iosef, întrerupere parțială, precum și în localitatea Movilița, pe străzile Constanței, Grâușorului, Trandafirului, Macilor, Brândușei, Liliacului și Eroilor, întrerupere parțială. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Septembrie 2018
Stire din Social : Atenție, se oprește curentul electric!
Pagina a fost generata in 0.538 secunde