Live text. Şedinţă extraordinară de Consiliu Local. Demersuri pentru construirea a două noi creşe

742
Live text. Şedinţă extraordinară de Consiliu Local. Demersuri pentru construirea a două noi creşe - sedinta1-1642579136.jpg
Consilierii locali constănţeni au fost convocaţi miercuri dimineaţă, 19 ianuarie, la ora 10, într-o şedinţă extraordinară de Consiliu Local. Aceasta se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.

Pe ordinea de zi se află două proiecte de hotărâri, care vizează demararea procedurilor pentru construirea a două noi creşe în municipiul Constanţa. Este vorba despre Proiectul de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții „CNI" - S.A. a amplasamentului şi asigurarea condiţiilor în vederea executării obiectivului de investiţii Proiect TIP „Construire creșă mică, str. Tineretului nr. 23, loc. Palazu Mare, municipiul Constanța” şi Proiectul de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții „CNI" - S.A. a amplasamentului şi asigurarea condiţiilor în vederea executării obiectivului de investiţii Proiect TIP „Construire creșă mică, Bd. Aurel Vlaicu, zona Târg Săptămânal, Vama, municipiul Constanța”.

De asemenea, pe ordinea de zi suplimentară, a fost introdus şi Proiectul de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din municipiul Constanța - etapa 2, revizia 2" și a indicatorilor tehnico-economici aferenți investiției propuse.

Live text. A început şedinţa extraordinară a Consiliului Local Constanţa. Primarul Vergil Chiţac nu participă la aceasta. Atribuţiile sale au fost delegate către viceprimarul Ionuţ Rusu.
Sunt prezenţi 27 consilieri locali. Proiectele ordinii de zi şi ordinii de zi suplimentare au fost aprobate.
Proiectul nr. 1, de predare a amplasamentului pentru creşa mică, în cartierul Palazu Mare, a fost aprobat cu unanimitate.
Proiectul nr. 2, de predare a amplasamentului de pe bulevardul Aurel Vlaicu, pentru creşă mică, a fost aprobat cu 26 de voturi pentru.
Proiectul de pe ordinea suplimentară, privind Studiul de fezabilitate pentru reabilitarea reţelelor din sistemul de încălzire centralizat, a fost votat în unanimitate de voturi.


Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.2597 secunde