Liniile autobuzelor 5 - 40 și 40C, comasate

Vineri, 27 Octombrie 2017, 17:56
1264
Conducerea Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța a decis comasarea a două linii de autobuze, în scopul de a mări frecvența mașinilor.


Astfel, începând de luni, 30 octombrie, Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța comasează traseul 5 - 40 și traseul 40 C. Astfel, această nouă rută va lega zona Km 5 de campusul Universității Ovidius. Timpul total de parcurgere a traseului va fi de 55 de minute pe sens, iar frecvența autobuzelor la ora de vârf, de 5 minute.


Autobuzele vor pleca de la Cap Linie 5 și vor opri în stații pe strada Vârful cu Dor, pe strada Democrației, pe strada Meșterul Manole, pe strada Hatman Arbore, pe Șoseaua Mangaliei, la bifurcația spre Cumpăna, apoi, din nou, pe Șoseaua Mangaliei, pe bulevardul 1 Mai, pe strada Theodor Burada, pe strada Gării, pe bulevardul Ferdinand, pe strada Mircea cel Bătrân, pe bulevardul Mamaia, la Pescărie, la Campus "Ovidius", apoi iar la Pescărie, pe bulevardul Mamaia, pe strada Răscoalei din 1907, pe bulevardul Ferdinand, pe strada Gării, pe strada Theodor Burada, pe bulevardul 1 Mai, pe Șoseaua Mangaliei, pe strada Pandurului, pe strada Democrației, pe strada Vârful cu Dor, Cap Linie 5.


Abonamentele eliberate pentru cele două linii rămân valabile.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2181 secunde