Licitații pentru plajele de pe litoral. Iată ce sectoare mai sunt disponibile

398
1
Licitații pentru plajele  de pe litoral. Iată ce sectoare mai sunt disponibile - licitatiiplaje-1464713331.jpg
Astăzi, la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, are loc deschiderea ofertelor de licitații pentru sectoarele de plaje neînchiriate. Potrivit anunțului publicat pe site-ul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, mai sunt disponibile nouă sectoare în Năvodari, un singur sector în Mamaia, un sector pe cordonul Eforie Nord - Eforie Sud, trei sectoare în Eforie Sud, un sector în Olimp, unul în Venus și unul pe cordonul Saturn - Venus.

Suprafețele de plaje disponibile sunt de la 1.064 de metri până la peste 8.000 de metri. Acestea sunt localizate fie în zone rezidențiale, fie în zone de agrement. Repre-zentanții ABADL atrag atenția că, pentru trei sectoare din Năvodari, accesul se face prin spațiu privat, ceea ce poate conduce la probleme în desfășurarea activităților pe plajă, în cazul în care ar fi închiriate de alți operatori. De asemenea, în cazul în care pe sectoarele scoase la licitație există construcții ilegale, acestea vor fi dezafectate până la data predării sectorului de plajă, în acest fel sectorul de plajă urmând a fi predat liber de sarcini.

Lista sectoarelor libere, precum și anunțurile de licitații sunt disponibile pe site-ul Administrației Bazinele de Apă Dobrogea Litoral, la secțiunea licitații active.

Comentează știrea

plajistul
1 iunie 2016
legalul ilegal

s-a dat liber la construit terase in mijlocul plajelr?Pe plaja Faleza Nord,asa se vede.Ce insesamna constructie ,,legala''?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4082 secunde