Licitația pentru reabilitarea podurilor de pe Autostrada Soarelui, reluată

216
Licitația pentru reabilitarea podurilor de pe Autostrada Soarelui, reluată - licitatiepodurisursamobilitate-1595946747.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat reluarea licitației pentru reabilitarea podurilor Fetești și Cernavodă. Drept pentru care, la începutul acestei săptămâni, a fost reluată procedura de achiziție publică privind "Realizarea lucrărilor de reabilitare a podului peste brațul Borcea, situat pe Autostrada A2, la km 149 +680" și privind "Realizarea lucrărilor de reabilitare a podului de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, la km 157+600". Reamintim că procedurile au fost demarate, inițial, în noiembrie 2019, dar au fost suspendate la vremea respectivă.

În prezent, valoarea estimată a lucrărilor este de 26 milioane de euro, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 7 august.

"Cele două poduri în lungime de 2,6 kilometri, de la Borcea și Cernavodă, sunt o parte importantă a Coridorului IV Pan European care traversează România de la Vest la Est. Lucrările cu un grad ridicat de complexitate vor fi executate pentru prima oară după 38 de ani, perioadă în care aceste poduri nu au suferit niciun fel de lucrări de reparații semnificative pe partea rutieră", au transmis reprezentanții companiei.

Perioada de execuție a lucrărilor este de doi ani. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.379 secunde