LI S-A CERUT SĂ RETRAGĂ TREI SORTIMENTE DE PE PIAȚĂ. REACȚIA KINDER, ÎN SCANDALUL "CIOCOLATĂ CU ÎNALT RISC CANCERIGEN"

5367
1
LI S-A CERUT SĂ RETRAGĂ TREI SORTIMENTE DE PE PIAȚĂ. REACȚIA KINDER, ÎN SCANDALUL

Articole recomandate

Ferrero, compania care produce ciocolată Kinder, se apără după ce o asociație germană pentru protecția alimentelor i-a cerut să retragă de pe piață mai multe produse care ar conține doze alarmante de substanțe cancerigene.


Kinder nu neagă că în ciocolată s-ar găsi mai mulți cancerigeni, dar susține că "aceștia sunt prezenți peste tot în mediul înconjurător", relateaza The Independent.


O asociație din Germania i-a cerut producătorului să scoată de pe piață ciocolățelele Kinder Riegal și alte două sortimente care ar conține cantități periculoase de hidrocarbon de ulei mineral saturat, un produs derivat din uleiul rafinat. Autoritatea pentru Siguranța Alimentelor din Europa a marcat acest produs drept unul "de înalt risc cancerigen".


"Urme de ulei mineral există aproape peste tot în mediul înconjurător și poate ajunge în alimente în multe moduri", se apără compania Ferrero.







Comentează știrea

Cosmin Stoica
12 iulie 2016
Oferta de succes maxim!

Oferta de succes maxim! Ce poate fi mai benefic decat sa lucrezi fara stres, fara sefi si in orele pe care tu ti le alegi? Acum ai aceasta sansa minunata de a castiga bani cu un program nou si revolutionar, mai ales daca nu ai niciun fel de experienta si vrei sa te indrumam noi pas cu pas, de la zero si cu mare atentie! Pentru detalii, intră acum pe site-ul http://bit.ly/294Cexh

Pagina a fost generata in 1.0834 secunde