"Le doresc tututor celor care joacă să aibă norocul meu!". Câștigătorul celor două milioane de euro, la 6 din 49, și-a ridicat premiul

384

Articole de la același autor

Astăzi, la sediul Loteriei Române s.a prezentat câștigătorul premiului de categoria întâi la tragerea Loto 6/49 din data de 11 februarie, premiu în valoare de 9.325.973,81 lei, adică în jur de două milioane de euro.


Posesorul biletului norocos este din Iași, are în jur de 60 de ani, joacă de mulți ani la Loto 6/49, însă ocazional. Acesta a recunoscut că din luna decembrie a început să joace frecvent, sperând că va câștiga în curând.


Pe biletul norocos a jucat trei variante simple, cea de-a treia variantă fiind cea câștigătoare. După cum a mărturisit, era cât pe ce să nu joace cea de-a treia variantă, iar cele șase numere au fost puse la întâmplare, așa cum i-au venit în minte.


Biletul norocos a fost jucat chiar în ziua in care au avut loc tragerile loto, a aflat însă că este norocosul câștigător abia a doua zi, pe seară. Cu banii câștigați dorește să înceapă o afacere și să-și ajute copiii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.2167 secunde