Le-a desenat părinților cum a fost violată / O ELEVĂ A REFUZAT SĂ MAI MEARGĂ LA ORA DE ENGLEZĂ: "Mă obligă să fac prostii"

7244
Le-a desenat părinților cum a fost violată / O ELEVĂ A REFUZAT SĂ MAI MEARGĂ LA ORA DE ENGLEZĂ:

Articole recomandate

Fiecare copil își exprimă sentimentele și emoțiile folosindu-se de desene, cu atât mai mult dacă vocabularul său nu este încă bine dezvoltat. Acest caz a fost făcut public pentru a atrage atenția părinților. Desenele copiilor nu trebuie niciodată ignorate!

Preotul Joao da Silva, în vârstă de 54 de ani, a fost acuzat că a abuzat sexual fetița, care îi era elevă, potrivit mirror.co.uk.

Părinții fetei au descoperit desenele șocante făcute de aceasta, după ce copila a refuzat să mai meargă la cursurile de limba engleză predate de preot spunând că acesta "o obligă să facă prostii", potrivit gazetaonline.com.br.

Pentru că fata era în stare de șoc, părinții au decis să o ducă la un psiholog pentru copii. Specialistul a suspectat că fetița a fost supusă unui abuz sexual și le-a cerut părinților să caute posibile indicii printre lucrurile fetei.

Părinții au descoperit printre cărțile copilului șase desene șocante. Fetița desenase în detaliu momentul atacului.

Într-unul din desene se putea observa un adult care ademenește cu copil pe chipul căruia se putea citi groaza. Un alt desen arată o fată întinsă pe pat, cu picioarele depărtate, în timp ce un bărbat se afla deasupra ei.

Datorită desenelor șocante părinții au reușit să descopere că cel care le-a abuzat copilul era profesorul său de limba engleză, preotul Joao da Silva. Tatăl fetei l-a confruntat pe preot și a anunțat poliția.

Karine Maia, de la o asociație pentru stoparea crimelor împotriva femeilor, a declarat pentru presa locală: "Au fost găsite șase desene printre lucrurile copilului. Unul dintre ele, care ne-a atras atenția, arată un bărbat dezbrăcat". Preotul a fost arestat, fiind cercetat pentru abuz, scrie eva.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3933 secunde