La noapte, se oprește apa în Mangalia și localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Miercuri, 10 Iunie 2020
131
Pentru executarea unor lucrări de reabilitare la nivelul Gospodăriei de apă - Castel Mangalia, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 11 spre 12 iunie, între orele 21.00 și 6.00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierele Dobrogea și Coloniști, precum și cei de la etajele superioare ale blocurilor din orașul Mangalia. Abonații din celelalte zone ale orașului vor avea apă cu presiuni scăzute. Tot în acest interval orar, la nivelul Spitalului Municipal Mangalia se va înregistra presiunea scăzută a apei și lipsa totală a acesteia la etajele superioare.

De asemenea, în aceeași noapte, între orele 1,00 și 6,00, se va sista furnizarea apei din rezervorul ce asigură alimentarea cu apă a localităților Limanu, 2 Mai și Vama Veche, dar și a punctului de trecere a frontierei Vama Veche și a Șantierului Naval Damen.

"Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă", precizează reprezentanții RAJA.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.5014 secunde