La control! Spitalul Municipal Mangalia s-a ales cu un avertisment

339
La control! Spitalul Municipal Mangalia s-a ales cu un avertisment - mangaliaspitalulmunicipal5-1530028869.jpg

Articole de la același autor

În perioada 12-30 martie, au fost efectuate o serie de controale în unitățile sanitare publice cu paturi de pe raza județului Constanța, de către două echipe detașate din Direcțiile de Sănătate Publică Ilfov și Buzău. 


Au fost vizate Spitalul Clinic Județean de Urgență, Spitalul Orășenesc Hârșova, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, Spitalul Municipal Medgidia, Spitalul Municipal Mangalia, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie, Sanatoriile Balneare și Recuperare Mangalia, Techirghiol și Eforie Nord, dar și Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța. 


Potrivit șefului Direcției de Sănătate Publică Județeană, Cristina Schipor, în acest interval de timp au fost verificate condițiile igienico-sanitare, aplicarea măsurilor de curățenie, dezinfecție și sterilizare, utilizarea conformă a produselor biocide, gestionarea deșeurilor rezultate din activitățile medicale și, bineînțeles, controlul unităților de primiri urgențe. 


În urma acestor verificări, Spitalul Municipal Mangalia s-a ales cu un avertisment, pentru a-și asigura, pe viitor, rezerva de apă pentru consum uman pentru o perioadă de maximum trei zile. Totodată, unităților sanitare li s-a recomandat să-și respecte planul și programul cadru de conformare anexat autorizației sanitare de funcționare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4226 secunde