KMG International mărește capacitatea tehnică a Centrului de Transfuzii Constanța

422
KMG International mărește capacitatea tehnică a Centrului de Transfuzii Constanța - rompetrolcentruldetransfuzii-1560788446.jpg

Articole de la același autor

KMG International își continuă angajamentul de a susține sectorul public de sănătate din România și donează echipament nou pentru Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, ce va contribui la creșterea capacității tehnice a unității medicale. Valoarea totală a echipamentelor este de 65.000 RON. 


"În 2018, pe durata celebrării Centenarului Marii Uniri, am promis comunităților din Constanța că vom continua să ne implicăm și să îmbunătățim calitatea vieții în regiune. De aceea, sprijinul nostru pentru Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, o instituție medicală care salvează vieți zilnic, a fost devenit prioritar pentru noi și pentru întreaga comunitate. Ne bucurăm că avem ocazia să contribuim la această cauză atât de importantă", a declarat Alexey Golovin, vicepreședintele al Grupului KMG International.


Printre echipamentele donate se numără un agitator de trombocite și un hemomixer pentru recoltarea sângelui total, aparate indispensabile pentru un centru de transfuzii sanguine, menite să contribuie la asigurarea conformității activităților de transfuzie sanguină efectuate de centru.


"Centrul nostru are un rol esențial în salvarea pacienților ce au nevoie urgentă de transfuzii sanguine. Nevoia de sânge este o constantă în sistemul de sănătate. Donația făcută de KMG International va crește capacitatea tehnică a centrului de transfuzii și va  contribui la creșterea calității si securității componentelor sanguine  pe care le furnizam spitalelor", a declarat dr. Alina Mirella Dobrotă, director al Centrului Regional de Transfuzii Constanța. 
Echipamentul va fi inaugurat în decursul acestei luni și va intra la scurt timp în funcțiune. O campanie de donat sânge va fi desfășurată în Rafinăria Petromidia, cu ocazia acestei donații. 




Contribuția KMG International la sistemul de sănătate din România


De peste 10 ani, KMG International a investit peste 4 milioane USD în sistemul de sănătate public, astfel încât membrii comunităților în care Grupul operează să poată beneficia de servicii medicale de calitate. Investițiile în sectorul medical, una dintre direcțiile strategice ale companiei noastre, au vizat modernizarea și furnizarea de echipament către 60 de unități medicale din întreagă țara. 


În ultimii ani, Grupul KMG International a  furnizat combustibil JetA1 pentru elicoptere medicale, uniforme pentru voluntari, echipamente medicale, precum și investiții în reabilitarea și dotarea diferitelor facilități medicale din țară și centre de instruire în situațiile de urgență din România. 


Mai mult, KMG International s-a implicat activ în susținerea sistemului de sănătate din România, atât prin intermediul parteneriatului său de lungă durată cu Serviciul Mobil de Urgență pentru Resuscitare și Descarcerare (SMURD) și cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), cât și prin alte investiții considerabile în proiecte de sănătate din toată țara. 




KMG International investește în România




KMG International este un investitor important în economia românească, fiind în același timp un cetățean corporativ responsabil. Prin programul "Împreună pentru fiecare", compania a implementat 101 proiecte de protecție a mediului și sănătății în întreaga țară. Pe lângă parteneriatul nostru strategic cu societatea civilă, menționăm sprijinul SMURD, Gala Societății Civile, Festivalul și Concursul Internațional George Enescu.


Deținut de compania KazMunayGas din Kazahstan, grupul KMG International desfășoară operațiuni semnificative în sectoarele de rafinare și petrochimie, retail, trading și servicii industriale pe 12 piețe principale. În România, Grupul deține rafinăria Petromidia Năvodari, cu o capacitate de rafinare de 5 milioane tone pe an, rafinăria Vega Ploiești – cel mai vechi combinat petrochimic, lansat în 1905 – dar și o rețea de distribuție a carburanților cu peste 740 puncte de vânzare, 230 stații GPL, 9.000 de stații de butelii și 3 stații de înmagazinare a GPL, 7 depozite.


Valoarea totală a investițiilor realizate de către KMG International în România se ridică la 4 miliarde de dolari în vreme ce nivelul contribuțiilor la bugetul de stat al României s-au ridicat la peste 16 miliarde de dolari în perioada 2007-2018.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4147 secunde