Klaus Iohannis, întâmpinat cu pâine și sare la manifestările de Ziua Națională

70
1
Klaus Iohannis, întâmpinat cu pâine și sare la manifestările de Ziua Națională - klausiohannis1-1417434304.jpg

Articole recomandate

Președintele ales, Klaus Iohannis, a sosit la Alba Iulia, pentru a participa la manifestările oficiale desfășurate în interiorul Cetății Alba Carolina, cu prilejul Zilei Naționale. Iohannis le-a urat "La mulți ani" celor prezenți, el fiind apoi aplaudat de mulțimea de câteva sute de persoane. Președintele ales a fost întâmpinat cu pâine și sare și cu palincă de către un grup de localnici îmbrăcați în costume populare, apoi el a stat de vorbă cu câțiva veterani de război și a primit drapelul ștafetei 'Stele pentru Veterani', constituită din 130 de militari care au pornit spre Alba Iulia încă din 24 noiembrie din 21 de garnizoane din țară. Iohannis a înmânat apoi drapelul directorului general al Muzeului Unirii din Alba Iulia, Gabriel Rustoiu.

Președintele ales a depus câte o coroană de flori la statuia lui Mihai Viteazul, primul unificator al celor trei țări românești și la bustul Regelui Ferdinand, primul suveran al României Mari.

Klaus Iohannis participă la această oră la Te Deum-ul oficial la Catedrala Reîntregirii unde sunt prezente peste 1.000 de persoane. Un sobor de preoți și ierarhi va oficia un Te Deum, în acest sens fiind amenajat un podium în fața Catedralei Reîntregirii, de unde, după cuvântul arhiepiscopului ortodox Irineu, vor susține discursuri, potrivit organizatorilor, președintele ales, Klaus Iohannis, și primarul Mircea Hava. Este pentru prima dată în ultimii doisprezece ani când oficialitățile vor lua cuvântul în cadrul acestui moment, scrie Agerpres.

Comentează știrea

MIHA
1 decembrie 2014
LUCRU DOMICILIU

AI NEVOIE SI VREI SA ITI SCHIMBI SITUATIA FINANCIARA?O SANSA DEOSEBITA PENTRU CEI CARE VOR SA LUCREZE PART-TIME(3ORE PE ZI)? FOLOSIND CALCULATORUL DE ACASA CONECTAT LA INTERNET CASTIGA USOR CEL PUTIN 300$ PE LUNA.SUNA TENTANT? TRIMITE "INFO" LA ADRESA [email protected] SI AFLA DETALII

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6018 secunde