Klaus Iohannis: Este momentul să lăsăm divergențele politice deoparte

166
Klaus Iohannis: Este momentul să lăsăm divergențele politice deoparte - 1-1594219735.jpg

Articole recomandate

Klaus Iohannis a făcut, miercuri, declarații la 'Institutul Cantacuzino' din Capitală, după numărul record de cazuri COVID-19 înregistrate miercuri în România. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 555 de noi cazuri de îmbolnăvire, conform Antena3.


"Astăzi este o zi tristă - avem un număr record de persoane găsite pozitive cu noul coronavirus, peste 555 de persoane. În acest context, trebuie să fac câteva remarci. Dragi români, suntem iată deja, din martie, în plină pandemie și pot să spun că până acum câteva săptămâni lucrurile au mers destul de bine.


Am trecut prin starea de urgență în care am luat măsuri dure, în care autoritățile au reacționat rapid și am reușit să ținem evoluția sub control Lucrurile, din păcate, nu au evoluat așa cum ne-am dorit cu toții.


În acest context revin la ce am mai spus: răspunderea este partajată între autorități și cetățeni (...) Trebuie să fim foarte atenți la ce ne spun unii și alții fiindcă în această perioadă în loc să fim toți de aceeași parte, politicienii să sprijine guvernul și împreună să-i convingem pe români că este o treabă foarte-foarte serioasă, vedem că sunt politiceni care încearcă să exploateze electoral această pandemie. Este o cale eronată. Este momentul să lăsăm divergențele politice deoparte", a spus Klaus Iohannis.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7395 secunde