Klaus Iohannis despre moțiunea de cenzură depusă de PSD: PSD nu are soluții pentru România

139
Klaus Iohannis despre moțiunea de cenzură depusă de PSD: PSD nu are soluții pentru România - 1-1597851334.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a declarat că moțiunea de cenzură depusă de PSD este neavenită și susține că acest partid nu are soluții pentru România, ci caută probabil "soluții pentru baronii care se simt deconectați de resursele publice", potrivit Agerpres.ro.


"Această moțiune de cenzură mi se pare neavenită, din motive foarte simple și clare. Dacă țara este cuprinsă de o epidemie și suntem în criză economică, nu vii din opoziție să depui moțiune de cenzură. Asta arată doar că acest partid care a depus moțiunea, PSD, nu este doar cinic, asta am stabilit când au tras de timp cu aprobarea legii carantinei, este și iresponsabil. 


Nu poți să vii în plină pandemie și criză economică să dai jos Guvernul numai așa să arăți propriilor alegători că mai ești acolo, fiindcă despre asta vorbim. PSD nu are soluții pentru România, PSD nu are soluții pentru români, PSD caută probabil soluții pentru baronii care se simt deconectați de resursele publice și probabil suferă", a spus Iohannis, într-o conferință de presă, la Palatul Cotroceni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6604 secunde