€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

JUMĂTATE DE ȚARĂ, SUB AVERTIZARE METEO COD GALBEN DE PLOI. De duminică, vremea se înrăutățește și mai tare

Ştire online publicată Vineri, 30 Martie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică de ploi și răcirea accentuată valabilă în perioada 31 martie, ora 09 – 01 aprilie, ora 23, în jumătate din țară. De asemenea, duminică intră în vigoare o atenționare de răcire accentuată și ploi a vremii pentru întreaga Românie.


Pe parcursul zilei de sâmbătă, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă din an, însă duminică valorile termice vor scădea semnificativ, chiar și cu 10…12 grade. În zona montană, duminică, 1 aprilie ploile se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare, iar spre seară, în special în Carpații Orientali, se va depune strat nou de zăpadă.


Pe 1 aprilie, orele 06 - 23, în toată România se vor înregistra intensificări temporare ale vântului, ploi moderate cantitativ.

Pe parcursul zilei de duminică, în Muntenia, Dobrogea și Moldova vântul se va intensifica cu viteze de 45…55 km/h, temporar 60 km/h și vor fi intervale de timp în care va ploua, mai ales cu caracter de aversă și se vor semnala descărcări electrice. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp. Vremea va fi în răcire față de sâmbătă, iar temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru prima zi de aprilie.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8665 secunde