€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Judecător trimis în judecată, după ce s-a urcat beat la volan

Ştire online publicată Joi, 27 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Judecătorul Damian Dolache de la Curtea de Apel București a fost trimis în judecată de Secția pentru investigarea infracțiunilor din Justiție din cadrul Parchetului General pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, scrie realitatea.net


Potrivit unui comunicat remis joi de Parchetul General, în data de 4 noiembrie 2017, aflat la volanul unui autoturism în București, Damian Dolache a fost observat de un echipaj al Poliției Rutiere în timp ce efectua viraj la stânga cu depășirea marcajului longitudinal continuu.

În această împrejurare, conducătorului auto i s-au solicitat documentele și a fost testat cu aparatul alcooltest, stabilindu-se că alcoolemia judecătorului în aerul expirat a fost de 0,77 mg/l.

Ulterior, acesta fost condus la Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici", unde i-a fost recoltată o probă de sânge, magistratul părăsind unitatea medicală, fără preaviz, nemaifiind posibilă recoltarea și a celei de-a doua probe.

Din buletinul de analiză toxicologică emis de Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici", a reieșit că judecătorul avea în sânge o alcoolemie de 1,95 g la mie.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Curtea de Apel Ploiești, în acest caz fiind sesizat și Consiliul Superior al Magistraturii, în vederea luării măsurilor legale care se impun.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8598 secunde