Jocuri, petreceri, concursuri și concerte inedite, de Ziua Copilului, la Constanța

462
Jocuri, petreceri, concursuri și concerte inedite, de Ziua Copilului, la Constanța - copii-1559155263.jpg

Articole de la același autor

Toți copiii vor fi sărbătoriți cu bucurie, de 1 iunie, la Constanța. Jocuri, animatori, concursuri sportive, ateliere de creație, petreceri pentru bebeluși, face painting sau miniconcerte vor colora întreg orașul. Se anunță distracție multă și veselie și mai multă.


Petrecerile încep sâmbătă dimineață, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, unde, până seara, vor fi tot felul de activități dedicate celor mici. 30 de mascote, personaje, eroi ai filmelor și desenelor animate vor petrece întreaga zi alături de ei. Piticii vor putea participa la ateliere de creație în slime, lut, la ateliere de pictură, muzică sau diferite experimente. Parcul va fi plin de animatori pe picioroange și clovni și nu vor lipsi spectacolele de magie. Temerarii vor fi invitați la concursuri sportive precum întrecerea în sac, rupe-sfoara, concurs de echilibru, ștafeta cu obstacole, tragere la țintă, limbo, etc. De asemenea, copiii vor putea juca leapșa, șotronul, ghicește personajul, găsește-ți locul, țară, țară vrem ostași, rațele și vânătorii; elasticul; căutarea de comori (treasure hunt), etc. Sunt invitați și la concursuri de costume, de desene pe asfalt, de talente. Și pentru că nu e niciodată prea multă joacă, vor avea la dispoziție un tobogan gonflabil, patru trambuline, cretă colorată, baloane, face painting, patru tunuri de confetti și numeroase premii. Evenimentul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța.


Supercupa României la Karting Electric
Cei mai viteji sunt invitați la Supercupa României la Karting Electric - Marele Premiu al orașului Constanța. Etapa întâi a competiției sportive se va desfășura sâmbătă, 1 iunie, între orele 11 și 18.30, iar etapa a doua duminică, 2 iunie, între orele 11 și 17.30. Cele două etape vor avea loc pe același traseu, respectiv bulevardul Tomis, începând de la zona "Miga" - intersecția cu bulevardul Ferdinand, la dreapta în parcarea Consiliului Județean Constanța - ieșire în strada Traian, stânga pe bulevardul Tomis. Apoi, circuitul va fi reluat de la zona "Miga".
Evenimentul este organizat de Asociația Clubul de Karting București.
Și părinții vor avea parte de distracție, pentru că pot participa la ateliere educative organizate de Asociația "La primul bebe", în Parcul Tăbăcăriei, în zona cu spațiu verde între restaurant Zodiac și Restaurant Dobrogea". Evenimentul cultural – umanitar se va desfășura între orele 10.30 și 12.30 și își propune încurajarea petrecerii în aer liber a părinților împreună cu copiii lor și implicarea acestora în activități ca ateliere educative și distractive.


"Cartea Junglei", la Casa de Cultură


Și în parcul de la Casa de Cultură va fi petrecere. Între orele 11 și 13, cinci animatori îi așteaptă pe cei mici pentru a desena împreună pe asfalt, cu jocuri, baloane, face painting, DJ și concursuri. Organizatorul evenimentului este Solid House SRL. Apoi, toți copiii sunt invitați la concursul spectacol "Cartea Junglei", găzduit de Casa de Cultură începând cu ora 19.
De asemenea, în Piața Ovidiu, pe 1 și 2 iunie, începând cu ora 10, sunteți așteptați la Bucurie în Mișcare Constanța! Intrarea la festival este liberă! Invitații speciali ai festivalului sunt Beatrice Olaru, câștigătoare Exatlon 2018, și Ivan Patzaichin, multiplu campion olimpic si mondial. Copiii vor avea parte de două zile cu multiple activități interactive: demonstrații din diverse ramuri sportive, dansuri, majorete și fitness, terenuri de basket și mini-fotbal, tenis de masă, tir cu arcul, fun basketball, fotbal target, ski pe asfalt/iarba, fun tenis, slow biking, mini-alergare, tenis cu piciorul, badminton, volei etc.


"Anul acesta vom organiza în premieră demonstrații de aikido, mulțumită unui parteneriat cu Federația Română de Aikido Aikikai, dar și deja tradiționalele clase de fitness pe ghete de sărituri, mulțumită parteneriatului pe care-l avem cu Kinga Sebestyen, fondatoarea comunității Kangoo Club Romania. Însă, cea mai importantă noutate a lui 2019 este că oferim părinților posibilitatea de a testa talentul și înclinația copiilor lor către un anume sport, mulțumită metodologiei  Sport Analytik, care va fi aplicată pentru prima dată în România la scară largă la evenimentele noastre", au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța. Intrarea la festivalul Bucurie în Mișcare este liberă pentru toți cei care doresc să se bucure de sport și să trăiască sănătos.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4342 secunde