Joc și voie bună de Ziua României la City Park Mall

217
  • Momente artistice susținute de ansamblul de dansatori "Tradiții Dobrogene"
  • Cinci artiști de muzică populară vor urca pe scenă
 

Constanța, 27 noiembrie –  Prilej de fericire și voie bună, Ziua României este sărbătorită așa cum se cuvine la City Park Mall. În acest weekend, constănțenii sunt invitați să descopere dansul și cântecele românești, împletite într-un autentic program artistic. Astfel, duminică, 1 Decembrie, soliști și dansatori din zona Dobrogei urcă pe scena ce va fi amplasată în piațeta liftului panoramic, de la nivelul -1, pentru aproape două ore de tradiții autohtone.

Dansuri cu specific dobrogean

Dansurile populare dobrogene au fost conservate și transmise din generație în generație încă de la început și până în prezent.  Astfel, programul dedicat Zilei Naționale debutează cu un colaj de dansuri susținut de ansamblul "Tradiții Dobrogene", iar vizitatorii centrului comercial sunt așteptați cu mic, cu mare, să descopere jocul românesc.

În același timp, Ziua Națională nu poate fi sărbătorită fără muzică folclorică, ea fiind parte din istoria poporului român și, de asemenea, însumând cel mai bine valorile și tradițiile țării. De aceea, programul va continua cu recitalurile a cinci artiști de muzică populară din zona Dobrogei. Printre aceștia se numără Elena Chirică, Nicolae Pavel, Viorica Nica, Aurel Sava și Iustina Ispas, iar ei vor încânta publicul cu cele mai cunoscute cântece populare.

Acest eveniment este realizat în parteneriat cu Radio Constanța, iar accesul este gratuit. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul City Park Mall Constanța, dar și pe pagina de Facebook.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7579 secunde