€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Joburi în străinătate. Se caută muncitori în fermele de porci

Ştire online publicată Vineri, 06 Aprilie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Numărul ofertelor de muncă prin intermediul Eures a scăzut puțin, săptămâna aceasta, ajungând la doar 1.422. Ca și până acum, Germania pune la bătaie cele mai multe locuri de muncă, 400 fiindu-le rezervate manipulanților pentru bagaje și șoferilor, electricienilor, instalatorilor etc. 


În Spania, în schimb, la mare căutare sunt agricultorii, muncitorii în fermele de porci, tehnicienii, iar în Malta, șoferii de autobuz. În Olanda este nevoie de culegători de căpșuni, operatori mașini, culegători de ardei, îngrijitori teren golf, mecanic lifturi, iar în Cehia, șomerilor li se oferă oportunitatea de a lucra ca forjori, asta în timp ce în Danemarca se caută distribuitori de ziare și colete. 


Pentru cei pricepuți în carmangerie, belgienii duc lipsă de ciontolitori tranșatori carne, mecanici camion, zidari, electricieni de întreținere și reparații. Ofertele sunt tot mai sărace în Finlanda, țară care pune la dispoziția celor interesați posturi de instalatori, sudori, în timp ce Polonia caută dulgheri și zidari. 


Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, unde consilierul EURES îi poate îndruma. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7620 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7252 secunde