Joburi în străinătate. Se caută muncitori în fermele de porci

Joi, 05 Aprilie 2018, 18:10
288
Numărul ofertelor de muncă prin intermediul Eures a scăzut puțin, săptămâna aceasta, ajungând la doar 1.422. Ca și până acum, Germania pune la bătaie cele mai multe locuri de muncă, 400 fiindu-le rezervate manipulanților pentru bagaje și șoferilor, electricienilor, instalatorilor etc. 


În Spania, în schimb, la mare căutare sunt agricultorii, muncitorii în fermele de porci, tehnicienii, iar în Malta, șoferii de autobuz. În Olanda este nevoie de culegători de căpșuni, operatori mașini, culegători de ardei, îngrijitori teren golf, mecanic lifturi, iar în Cehia, șomerilor li se oferă oportunitatea de a lucra ca forjori, asta în timp ce în Danemarca se caută distribuitori de ziare și colete. 


Pentru cei pricepuți în carmangerie, belgienii duc lipsă de ciontolitori tranșatori carne, mecanici camion, zidari, electricieni de întreținere și reparații. Ofertele sunt tot mai sărace în Finlanda, țară care pune la dispoziția celor interesați posturi de instalatori, sudori, în timp ce Polonia caută dulgheri și zidari. 


Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, unde consilierul EURES îi poate îndruma. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3788 secunde