Joburi în străinătate. Culegătorii de fructe și legume, la mare căutare

179
Joburi în străinătate. Culegătorii de fructe și legume, la mare căutare - culegatori2-1562615689.jpg

Articole de la același autor

Vreți să plecați să lucrați în străinătate? Dacă v-ați hotărât, angajatorii din Spațiul Economic European vă oferă, săptămâna aceasta, prin intermediul rețelei EURES România, 330 locuri de muncă vacante. 


Cele mai multe sunt valabile în Olanda și sunt rezervate culegătorilor de legume și fructe, muncitorilor în serele de flori, muncitorilor necalificați în grădinărit și horticultură. În Germania, se caută, în schimb, ajutoare pentru curățenie, bucătari, cameriste, electricieni, îngrijitori persoane vârstnice în azil, instalatori instalații sanitare, de încălzire și gaz, parchetari, recepționeri, zidari. Austriecii sunt în căutare de montatori de mobilă, norvegienii vor mecanici auto, ospătari, vopsitori auto, iar spaniolii cer tehnicieni mecanici și electrici la întreținerea echipamentelor. 


Ofertele sunt mai sărăcăcioase în Slovacia, unde este nevoie de sticlari, în Ungaria, Finlanda și Franța. 
Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, unde consilierul EURES îi poate îndruma.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4723 secunde