Joburi în străinătate. Ce meserii sunt la mare căutare în Germania

326
Joburi în străinătate. Ce meserii sunt la mare căutare în Germania - nemtiicauta-1506702916.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care sunt hotărâți să își încerce norocul în străinătate au șansa de a se angaja în Germania. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă dispune, prin intermediul Rețelei EURES, de 19 posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier-gastronomic, cu încadrare imediată. 


Este vorba despre opt posturi de ospătar, două posturi de recepționer, patru posturi de bucătar, un post de coordonator evenimente, un post de sous chef, un post de organizator salon mic dejun, un post de agent operațiuni hotel și un post de agent servicii clienți. Angajările sunt atât de sezon, cât și permanente, iar posturile sunt oferite de Hotel Marriott Frankfurt și alți angajatori germani, reprezentați de Agenția Federală de Muncă - Serviciile de Plasare Internațională Hessa. 


Selecția va avea loc la Brașov, ȋn luna octombrie 2017. Pentru ocuparea posturilor vacante, doritorii trebuie să aibă calificare profesională și experiență în domeniu, precum și cunoștințe bune sau foarte bune de limbă germană și engleză (nivel B1/B2). Contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Salariile încep de la 1.800 și ajung la 2.500 de euro brut pe lună. Angajatorii pot asigura cazarea gratuit sau contra cost ori oferă sprijin în vederea găsirii unei locuințe. 


Persoanele interesate trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, pentru a primi formularele de aplicare și pentru a fi ȋnregistrate ȋn baza de date pentru muncă ȋn străinătate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Septembrie 2017
Stire din Social : Luna viitoare, Bursa locurilor de muncă
Joi, 21 Septembrie 2017
Stire din Social : Oferte de muncă pentru absolvenți
Pagina a fost generata in 0.3102 secunde