Jandarmii asigură ordinea publică la evenimentele din week-end

Ştire online publicată Vineri, 14 Iunie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanța, ISU Constanța și Poliției Locale vor acționa pentru asigurarea ordinii publice la o serie de evenimente organizate în zona de responsabilitate. 


Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiții de siguranță pentru toți participanții, prevenirea și combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum și depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale față de cei care comit fapte antisociale. 


Oamenii legii sunt prezenți la Campionatul Național de gimnastică, de la Sala Sporturilor Constanța, la Festivalul Peștelui la Năvodari, în perioada 15-16 iunie, la evenimentul automobilistic Întâlnirea internațională Dacia Clasic, paradă auto și expoziție de autoturisme Dacia, sâmbătă,15 iunie, dar și la Ziua comunei Pecineaga, Ziua comunei Rasova, Ziua comunei Fântânele, concertul trupei Mozayek și Crosul Olimpic de duminică, 16 iunie. 


„Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului. Dacă situația o impune, se poate solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență - 112 sau prin sesizarea celui mai apropiat echipaj”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8574 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4037 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.0061 secunde