ITM. S-a schimbat Registru de evidență a zilierilor

127
ITM. S-a schimbat Registru de evidență a zilierilor - muncalanegrudebanatro1317027546-1402569717.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul Teritorial de Muncă din Constanța informează agenții economici că, începând de marți, 17 iunie, intră în vigoare noile Registre de Evidență a Zilierilor.

Acestea trebuie achiziționate de către agenții economici care activează în domeniile cu activități sezoniere și care pot folosi munca cu caracter ocazional. Ei le pot cumpăra de la sediul ITM Constanța, în baza unei cereri, ce va trebui depusă la la sediul ITM Constanța, etajul 2, camera 9.

Prețul unui registru de evidență a zilierilor este de 81,84 de lei. Agenții economici care vor să achiziționeze mai mult de cinci registre de evidență a zilierilor trebuie să depună la sediul ITM comenzi ferme de achiziționare, până la sfârșitul lunii curente, pentru luna următoare.

Conform legii, agenții economici care au folosit zilieri sunt obligați să depună, lunar, până cel târziu la 5 a fiecărei luni, la ITM Constanța, o copie certificată a înscrisurilor din registru, conținând înregistrările din luna precedentă, însoțită de o adresă de înaintare care va cuprinde obligatoriu domeniile în care zilierii au desfășurat activitate.

Modele de cereri sunt disponibile pe site-ul itmconstant.ro, la secțiunea Noutăți.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Îndrăzneală costisitoare…
Luni, 24 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Cum se fac măririle  de salariu
Pagina a fost generata in 0.6618 secunde