iSTYLE, în Maritimo

iPhone-uri și produse Apple la prețuri speciale, în Constanța

378
iSTYLE, cel mai important Apple Premium Reseller, a inaugurat vineri al șaselea magazin din România în Maritimo Shopping Center Constanta!

Magazinul, care va fi deschis șapte zile din șapte, își așteaptă clienții și iubitorii brandului Apple începând de sâmbătă, când va avea loc deschiderea oficială. Pe durata întregii zile, vizitatorii se vor bucura de prețuri speciale - 20% reducere la anumite modele de portabile Mac, iPhone 6 începând de la 2.999 lei și iPhone 4s la 999 lei. Totodată, clienții pot participa la demonstrații cu cele mai noi produse Apple și accesorii și pot câștiga premii instant, la achiziție, în limita stocului disponibil.

iSTYLE pune la dispoziția clienților o experiență completă de utilizare a produselor Apple. Fie că este vorba despre cele mai recente modele de Mac, iPhone, iPad sau iPod - inclusiv produse hot precum noul MacBook, cel mai ușor și compact notebook Mac din toate timpurile, sau că luăm în considerare accesoriile, toate acestea pot fi achiziționate din noul magazin.

"Suntem încântați să anunțăm că de astăzi (n.r. - vineri) Constanța este un punct important pe harta iSTYLE din România. Ne dorim să aducem produsele Apple mai aproape de clienți, iar planul nostru de expansiune răspunde nevoilor tot mai mari ale românilor în direcția utilizării de tehnologie de ultimă generație. Gama extinsă de produse Apple din magazinele noastre oferă soluții creative și inovative, adaptate diferitelor stiluri de viață, pentru ca utilizatorii să fie în permanență conectați la cele mai noi tendințe. Sperăm ca showroomul nostru din Maritimo Shopping Center să ofere constănțenilor o interacțiune specială cu produsele celui mai renumit brand din industria tehnologiei" a declarat Valeriu Ion, General Manager al iSTYLE Retail.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2972 secunde