Invitații de nuntă puse pe bannere uriașe! Ce amendă au primit părinții mirilor

291
Invitații de nuntă puse pe bannere uriașe! Ce amendă au primit părinții mirilor - invitatiinunta-1553969258.jpg

Articole recomandate

Două familii din Târgu-Jiu au găsit o nouă metodă pentru a anunța nunțile copiilor lor. Au pus bannere uriașe în oraș, deși nu aveau autorizație. Una din ele a fost sancționată de polițiști cu 4.000 de lei. 

Cartierul Obreja din Târgu-Jiu a fost împânzit cu bannere uriașe pe care erau scrise invitații la nuntă. Cele două familii anunțau pe bannerele respective data celor două nunți, dar și cine sunt artiștii care vor întreține atmosfera la evenimente.

Astfel, în data de 7 august este programată nunta dintre Andrei cu Olesia, iar atmosfera urmează să fie întreținută de Nicolae Guță, iar în 27 octombrie, are loc nunta lui Denis cu Izabela unde va cântae Jean de la Craiova. Un localnic a fotografiat bannerele respective și le-a postat pe contul său de Facebook. Poliția s-a autosesizat și a dat amenzi, dat fiind că bannerele fuseseră instalate fără autorizație. Însă doar pentru una dintre familii, care a primit o sacnțiune de 4.000 de lei. Celălalt banner a fost îndepărtat după ce un echipaj al poliției a mers în zonă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0537 secunde