Invitație la film. Ce pelicule puteți viziona zilele următoare

311
Invitație la film. Ce pelicule puteți viziona zilele următoare - invitatielafilm-1548597492.jpg

Articole de la același autor

Nu știți la ce film să mergeți? Vă facem câteva sugestii! Mergând la Cinema Cityplex Tomiss Mall, dar și la celelalte cinematografe din Constanța, aveți posibilitatea de a urmări cele mai recente pelicule apărute pe piață. "Capcana", cu Nicole Kidman, Toby Kebbell, Tatiana Maslany, Sebastian Stan, Scoot McNairy vă introduce, timp de 120 minute, în drama lui Destroyer, o femeie detectiv din Poliția Los Angeles, Erin Bell, care, de tânără, a lucrat sub acoperire cu o bandă din deșertul Californiei, însă rezultatele au fost tragice.


Atunci când conducătorul bandei reapare după ani întregi, ea trebuie să refacă legătura cu membrii bandei care au rămas în viață și mai ales cu propriul ei trecut, pentru a scoate la iveală demonii care i-au distrus viața.


"Frizerul de câini", cu Edoardo Pesce și Marcello Fonte vă introduce într-o lume unde dreptatea aparține celor puternici, Marcello, un simpatic și caraghios frizer de patrupede, completându-și veniturile de la salonul canin la care lucrează vânzând și ceva droguri, din când în când. În momentul în care Simoncino, client fidel de al lui Marcello și fost boxer, este eliberat din pușcărie, cartierul ia foc, iar Marcelo se vede nevoit să-i sară în ajutor. Gândind că poate ține bestia în frâu, Marcello se alătură violentului său tovarăș cu devotamentul unui câine credincios care își urmează orbește stăpânul. Hotărât să-și ia revanșa după ani lungi de umilințe și frustrări, Marcello își face un plan de răzbunare care îl ia chiar și pe el prin surprindere. 


Și "Familie de-a gata", cu Mark Wahlberg și Rose Byrne este o alternativă de petrecere a timpului liber. Când Pete (Mark Wahlberg) și Ellie (Rose Byrne) decid că este timpul să-și facă o familie, ajung fără să vrea în lumea adopțiilor. Și, când ajung să cunoască un trio de frați, care include și o adolescentă năbădăioasă, își dau seama că nici nu au pornit bine "motoarele" și sunt pe cale să scape frâiele din mână. Din acel moment, viața lor va fi un șir neîntrerupt de eforturi hilare de a învăța pe repede înainte ce înseamnă să fie părinți, în speranța că vor reuși să devină o familie, fie ea și de-a gata...


Iubitorii de patrupede pot urmări "Drumul unui câine către casă", cu Bryce Dallas Howard, Ashley Judd, Alexandra Shipp, Edward James Olmos. Pelicula povestește odiseea înduioșătoare a Bellei, o cățelușă care străbate un drum de aproape 600 km, pentru a-l regăsi pe iubitul ei stăpân, Lucas, student la medicină și asistent voluntar într-un spital.

Bella schimbă viețile multor ființe pe care le întâlnește în drumul ei neobosit, de la un pui de pumă rămas orfan și până la un veteran năpăstuit de soartă, Bella aduce bucurie și alinare tuturor celor pe care-i întâlnește, cu spiritul său unic și credința sa nestrămutată.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0976 secunde