€ 4.654
£ 5.1867
$ 4.1197

Mai multe ştiri online:

Investiții în rețelele de energie electrică, la Constanța

Ştire online publicată Joi, 06 Decembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
80 de stații de transformare au fost modernizate în ultimii zece ani în județul Constanța. Compania E-Distribuție Dobrogea a făcut investiții ample în ultimii ani, astfel încât numărul avariilor a scăzut semnificativ.

„Datele pentru perioada ianuarie - octombrie arată continuarea reducerii duratei medii a întreruperilor neplanificate, măsurate cu ajutorul SAIDI (System Average Interruption Duration Index), cel mai relevant indicator pentru calitatea serviciului de distribuție”, precizează reprezentanții E-Distribuție. Potrivit acestora, media perioadei întreruperilor în zona Dobrogei a fost de 149 de minute, de la începutul anului 2018 și până la finele lunii octombrie.

Printre stațiile de transformare din județul Constanța se numără cele din zona Tăbăcărie, Constanța Centru, cartierul Abator, precum și din localitățile Mahmudia, Crișan, Neptun și Mircea Vodă.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65840 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3767 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3148 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1969 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7271 secunde