Investigații gratuite pentru locuitorii din Hârșova

505
Investigații gratuite pentru locuitorii din Hârșova - spitalharsovasursaspitalulharsov-1581112399.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Spitalului Orășenesc Hârșova anunță desfășurarea, timp de două luni, a două programe prin care locuitorii vor putea să beneficieze de investigații gratuite. Astfel, femeile gravide sau cele care doresc să rămână însărcinate vor putea beneficia de un consult ginecologic și de analize specifice de tiroidă (TSH, FT4 și ATPO); tot ce trebuie să aducă la spital este un bilet de trimitere de la medicul de familie pentru secția de obstetrică-ginecologie. 


Totodată, pacienții cu vârste peste 40 de ani din Hârșova pot beneficia, în lunile februarie și martie, de ecografie tiroidiană și analizele specifice de tiroidă; singura condiție este să aducă la spital un bilet de trimitere de la medicul de familie, pentru chirurgie generală.


"Programele sunt concepute pentru a monitoriza starea de sănătate a pacientelor, atât în timpul sarcinii, cât și pentru a preîntâmpina eventualele evenimente nedorite la naștere sau ulterior nașterii, precum și având în vedere incidența crescută a afecțiunilor tiroidiene la persoane cu vârsta de peste 40 de ani", au arătat reprezentanții unității spitalicești. Cei interesați își pot face programări la telefon 0762334689.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5517 secunde