INUNDAȚII la Constanța! Zeci de reclamații la RAJA din Mamaia și cartierele constănțene

394
INUNDAȚII la Constanța! Zeci de reclamații la RAJA din Mamaia și cartierele constănțene - 37905792199100701758988866533835-1532872030.jpg

Articole de la același autor

Ploile ce au căzut astăzi, într-un interval scurt de timp, au condus la acumularea unor cantități însemnate de apă pe străzile din municipiul Constanța, depășind în unele zone debitele de preluare ale sistemului de canalizare.


Până la această oră la Dispeceratul RAJA s-au înregistrat 38 de reclamații, cele mai multe venind din statiunea Mamaia, zona Mamaia Nord și cartierele Coiciu, Faleză Nord, Km 5, b-dul Soveja și b-dul Mamaia - Delfinariu, dar și zona centrală a orașului. 


"În prezent, sunt constituite nouă echipe de intervenție la nivelul municipiului Constanța, dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere, care acționează pentru remedierea tuturor solicitărilor primite la dispeceratul societății, dar și pentru degajarea carosabilului în zonele predispuse la inundații: Dacia, Delfinariu, Bd. Ferdinand, Aurel Vlaicu, asigurând permanența în toată această perioadă", precizează reprezentanții RAJA.


Aceștia fac un apel către toți abonatii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numarul de telefon 0241.924


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9114 secunde