Întreruperi de curent electric în Zona Tăbăcăriei și în Peninsulă

300
Întreruperi de curent electric  în Zona Tăbăcăriei și în Peninsulă - bec6-1346018593.jpg
Constănțenii care locuiesc în zona Parcului Tăbăcărie și cei din Peninsulă nu vor beneficia de curent electric astăzi, timp de câteva ore. Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, Enel Distribuție Dobrogea, Zona MTJT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, în timpul lucrărilor.

Astfel, între orele 6,30 și 8,30, în municipiul Constanța, sunt afectați consumatorii din zona Peninsulei - străzile Cristea Georgescu, Bd-ul Regina Elisabeta, Revoluției, Dr. Rainer, Nicolae Titulescu, iar între orele 8,00 și 16,00, cei din zona Tăbăcărie - strada Dorobanți

Tot între orele 8,00 și 16,00, se oprește curentul în municipiul Mangalia - strada Portului, blocurile Y1,Y2,Y3, X1, T3, strada Negru Vodă - blocurile Y4, Y5, T2, biserica și grădinița, dar și în localitatea Negru Vodă.

Între orele 8,30 și 15,30, vor fi întreruperi în localitatea Hârșova - străzile Vadului și Alexandru cel Bun și în localitatea Oituz - străzile Castanilor, Credinței, Liniștii, Principală, Speranței, Solidarității, Tineretului, Teilor, Viilor și Victoriei. De asemenea, între orele 9,00 și 16,00, se va opri curentul în orașul Medgidia, pe străzile Silozului, Dunării, Dropiilor și Dimitrie Cantemir. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2611 secunde