Întrecerea reducerilor de iarnă la City Park Mall

277
Întrecerea reducerilor de iarnă la City Park Mall - reducerideiarna-1548925027.jpg

Articole recomandate

  • "Together We SALE" – cel mai mare eveniment de reduceri al iernii
  • Prețuri reduse cu până la 70%, pentru articole vestimentare, bijuterii, jucării și vacanțe
Constanța, 31 ianuarie – Cum ar fi să mergi în mall pentru o nouă garderobă și să pleci acasă și cu o vacanță la doar jumătate din preț? La City Park Mall, sezonul acesta orice este posibil, pentru că, în luna februarie, prețurile ating cel mai mare prag de reduceri. Până în ultima zi a lunii, feeria prețurilor reduse nu se aplică doar articolelor vestimentare, produsele de beauty, jucăriile sau ustensilele de bucătărie sunt și ele pe lista discount-urilor.

Este momentul potrivit să îți achiziționezi lucrurile pe care ți le-ai dorit toată iarna. Iar la C&A și Hervis reducerile pentru ele pot urca până la 70%, Orsay taie până la 50% din preț, în timp ce Stefanel își așteaptă vizitatorii cu un discount de 50%, dar și un extra 20%, dacă sunt achiziționate minimum 2 articole din colecția toamnă/iarnă. Încălțămintea este la fel de importantă când este vorba de temperaturi scăzute, astfel că, la Tezyo, prețurile sunt chiar și cu 50% mai mici pentru anumite articole de sezon selectate.

Și, chiar dacă luna cadourilor s-a încheiat, o bijuterie poate fi dăruită oricând. Swarovski a realizat o selecție superbă de produse, din prețul cărora va tăia, până pe 10 februarie, chiar și 45%. Nici cei mici nu au fost uitați: la LEGO seturile selectate au o reducere de până la 30%. Pentru cei pasionați de gadgeturi sau, pur și simplu, în căutarea unor noi electrocasnice, Altex reduce cu până la 50% prețurile pentru o gamă largă de produse.

O sesiune prelungită de shopping poate duce cu gândul la o binemeritată relaxare, mai ales când TUI TravelCenter oferă discounturi ce pot ajunge și la 45% pentru vacanța de vară. Pachetele charter cu destinația Turcia, Grecia, Spania, Cipru și Egipt sunt destinațiile la care vizitatorii City Park Mall nu mai trebuie doar să viseze cu ochii deschiși, le pot vizita prin intermediul pachetelor charter la preț redus din cadrul "Together We SALE".

Mai multe informații pot fi aflate pe site-ul City Park Mall, precum și pe pagina de Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7594 secunde