Întâlniri oficiale la Târgul de Turism al României

308
6

Articole de la același autor

În perioada 25 - 28 februarie, Asociația Litoral - Delta Dunării este prezentă la Târgul de Turism al României. Cu acest prilej, reprezentanții asociației, alături de hotelieri din Constanța, Mamaia, Eforie, Neptun, Vama Veche, agenți de turism, președintele ANAT, reprezentanți ai Consiliului Județean Constanța, Consiliului Județean Tulcea și Primăriei Cernavodă, s-au întâlnit cu operatori internaționali din domeniu, precum și cu s-au întâlnit cu Alexander Manolev, ministru secretar de stat în Ministerul Turismului din Bulgaria, parteneri de la Turkish Airlines, Asociațiile de promovare Oradea, Prahova, Sibiu, Bucovina, Gorj, Consiliul Județean Suceava, reprezentanți ai Ambasadei Kazahstanului, Federației Române de Tenis, etc.

Stațiunea Mamaia a avut parte de o prezentare în stilul caracteristic, cu dansatori și muzică bună, atrăgând vizitatorii din întreg târgul.

Comentează știrea

adevar
27 februarie 2016
adevar

Acolo unde drogheaza si abuzeaza straine.nu vine nimeni acolo eu sun la toate presedentii sa nu mearga nimeni acolo . constanta este un sat din criminali

adevar
27 februarie 2016
adevar

Nu o sa vina nimeni sa si cheltuie bani acolo

adevar
27 februarie 2016
adevar

Presedentia romana sa nu creada ca o sa mearga traficul cu straine

adevar
27 februarie 2016
adevar

Ce faci politica de distrugere poporele vecine cauti sa ti vina turisti.poate vin turisti sa omoare copii romani

adevar
27 februarie 2016
adevar

Am fost turisti acolo am dat Romania in judecata pentru cosmarul infernal trait si proasta calitate

adevar
28 februarie 2016
adevar

Din toata ue cel mai prost turism este turismul constanta . cand merge cineva in Romania vrea sa fie inconjurat de romani nici asta nu au putut sa faca vai de capul lor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3867 secunde