Înspăimântător de multă distracție, în week-end, la City Park Mall

200
Înspăimântător de multă distracție, în week-end, la City Park Mall - distractiecitypark-1446037608.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul acesta, City Park Mall pregătește un Halloween special, dedicat copiilor. Distracția se dezlănțuie pe 30 și pe 31 octombrie, în intervalul 17 - 20, la Biserica Bântuită, spațiul special amenajat de la nivelul -1. Cei mici au ocazia să facă cunoștință cu Vampirul Mickey, Vrăjitoarea Minnie, Drăcușorul, Prințesa Întunericului și Contele Dracula. Personajele fantastice îi vor surprinde pe ce mici cu activități dedicate. Facepainting-ul, atelierul de făcut mâini de ceară și oglinzile de carnaval sunt doar câteva dintre elementele-cheie pentru un Halloween teribil de reușit.

Părinții sunt invitați să își aducă micuții la o porție de distracție, îmbinată cu învățarea prin joacă. La City Park Mall, cei mici pot participa la concursuri de talente și ștafetă, alături de personajele haioase interactive. Concursurile de cultură generală îi vor ajuta pe micuți să afle lucruri noi și interesante, dar și să câștige unul dintre premiile puse la bătaie. Copiii care participă la eveniment pot câștiga cadouri de la Turkish Delight (deserturi turcești), Gymboland (spațiu de joacă din City Park Mall) și din partea City Park Mall. Copiii care vin costumați își cresc șansele de a câștiga.

La atelierul de facepainting, copiii vor fi machiați pentru Halloween, iar oglinzile de carnaval vor distorsiona reflexia monstruleților. Zgomotele înfricoșătoare din zona Bisericii bântuite și MC-ul vor întregi atmosfera de sărbătoare. Copiii vor pleca acasă cu un suvenir cu totul special. La standul de mâini de ceară, copiii vor primi mulaje după propria mână, accesoriul perfect pentru noaptea de Halloween. Accesul la eveniment este gratuit. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Octombrie 2015
Stire din Sănătate : Ziua Roz la City Park Mall Constanța
Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Roger Waters sparge "Zidul" la Cinema City
Pagina a fost generata in 0.4362 secunde