Înscrieri "ultra-timpurii" pentru vacanțe pe litoral

2598
Înscrieri

Articole de la același autor

Agențiile de turism au lansat deja oferte cu reduceri pentru vacanțele de anul viitor pe litoral. Este vorba despre programul Înscrieri Ultra-timpurii, prin care turiștii pot beneficia de reduceri de până la 50 la sută dacă își cumpără o vacanță până la finele anului 2014.

Astfel, potrivit unei agenții de voiaj, trei din zece români au cumpărat, pentru sezonul recent încheiat, un bilet de vacanță cu reducere pe litoralul românesc prin programul Înscrieri timpurii.

"Lansarea campaniei de Înscrieri Ultra-Timpurii pentru viitorul sezon estival, acum în septembrie, reprezintă o premieră pentru piața românească. Și dacă în 2005, când abia apăruse conceptul de Înscrieri Timpurii, primele oferte se lansau în februarie pentru vara acelui an, astăzi practic suntem în situația de a trece dintr-un sezon în altul fără pauză", a declarat Adrian Voican, directorul general al agenției de turism.

Acesta a adăugat că evoluția pieței din ultimii ani confirmă tendința de creștere a încrederii turiștilor români pentru vacanțele petrecute în țară.

"Există premise ca această creștere să fie consolidată și în sezonul următor prin aplicarea noii legi a voucherelor de vacanță începând cu 1 ianuarie 2015", a mai spus Voican.

Cu toate acestea, reprezentanții patronatelor din turism nu știu cu exactitate câte persoane și-au petrecut vacanța în acest an pe litoralul românesc, cifrele variind între 800.000 și 1,5 milioane de persoane. În aceste condiții, este greu de stabilit dacă acele creșteri ale numărului de turiști anunțate în ultimii ani pe litoral sunt reale sau nu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Septembrie 2014
Stire din Social : De ce se plâng patronii din turism
Sâmbătă, 06 Septembrie 2014
Stire din Social : Revine vremea de plajă, pe litoral
Pagina a fost generata in 2.6298 secunde