Infrastructura rutieră și pietonală din Constanţa, în reabilitare

207
Infrastructura rutieră și pietonală din Constanţa, în reabilitare - infrastructurarutiera-1616437200.jpg

Articole de la același autor

Echipele autorităţilor locale continuă, săptămâna aceasta, lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere şi pietonale din Constanţa. În prezent, se decopertează suprafața carosabilă pe strada Avram Iancu, în etapa premergătoare asfaltării. Apoi, lucrările de reabilitare a carosabilului se extind pe strada Constantin Brătescu, între strada Avram Iancu și strada I.G. Duca și pe strada Griviței, între strada I.G. Duca și strada Jupiter, unde a fost modernizată infrastructura zonei pietonale.

Pe strada Dragoslavele, tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Chiliei și pe strada Unirii, între strada Zorelelor și bulevardul Mamaia continuă intervențiile asupra trotuarelor. Se decapează suprafața pietonală și se montează borduri noi.

În paralel, în zona Poarta 1 se îmbunătățesc condițiile de acces pietonal prin modernizarea pavajului. Lucrările de amenajare a parcării situate pe aleea Nalbei, între blocurile L107 și L111, se apropie de finalizare. În această săptămână, se va turna stratul final de asfalt. De asemenea, în parcarea situată pe strada Badea Cârțan, se amenajează zone destinate circulației pietonilor. Echipele administratorului drumului public montează borduri noi pe terenul delimitat de aleile Lotca și Licurici.

„Pentru îmbunătățirea condițiilor de trafic rutier, se aplică marcaje la trecerile de pietoni și în parcările amenajate. Totodată, continuă montarea indicatoarelor de informare în mai multe zone din oraș și recondiționarea echipamentelor de semaforizare”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4792 secunde