Infrastructura pietonală, refăcută în zona Poarta 1 din Constanţa

199

Articole de la același autor

Procesul de reabilitare a traseelor pietonale din municipiul Constanţa, pe segmentul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Chiliei, continuă, săptămâna aceasta, conform graficului.

Astfel, se recondiționează infrastructura trotuarelor prin montare de borduri noi pe străzile Răchitași, Tabla Buții, Grozești și Onești. În paralel, pe strada Dragoslavele se decopertează suprafața pietonală și se demontează bordurile pentru a fi înlocuite cu unele noi. De asemenea, din această săptămână, echipele SC Confort Urban SRL au demarat lucrările de modernizare a infrastructurii pietonale din zona Poarta 1. Se reabilitează treptele de acces prin montarea dalelor de beton.

Lucrările de consolidare a zonei de acces către Oficiul Poștal Nr. 9 sunt aproape de finalizare. Pavelele noi schimbă aspectul zonei pietonale. În plus, o nouă parcare va fi amenajată pe aleea Nalbei, între blocurile L107 și L111.

Iar, pe strada Badea Cârțan, continuă lucrările de reconfigurare a spațiului urban. Terenul este excavat, iar pe aleile Licurici și Lotca se frezează carosabilul, în etapa premergătoare asfaltării.

„În ceea ce privește infrastructura de semnalizare rutieră, se montează indicatoare de informare în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5724 secunde