Infotrip cu agenți de turism din Turcia, la Mamaia

262
Infotrip cu agenți de turism din Turcia, la Mamaia - mamaia-1476804858.jpg

Articole de la același autor

În perioada 16 - 19 octombrie, Asociația Litoral - Delta Dunării, Turkish Airlines și TURSAB (patronatul agențiilor de turism din Turcia) organizează o vizită de documentare pentru un grup de 10 agenți de turism din Turcia. Scopul acestei vizite de documentare îl reprezintă promovarea stațiunii Mamaia și a Satului de Vacanță, a orașului Constanța și a zborurilor operate în acest proiect de Turkish Airlines, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu.

De altfel, organizarea de infotripuri în scopul promovării stațiunii Mamaia și a Satului de Vacanță face parte din strategia Asociației Litoral - Delta Dunării de a crește numărul de turiști în stațiune și în orașul Constanța, atât în sezonul estival, dar mai ales în extra sezon.

Serviciile asigurate de Asociația Litoral - Delta Dunării, în cadrul vizitei de documentare a agenților de turism din Turcia sunt finanțate din bugetul ce provine din taxa de promovare a stațiunii Mamaia - Sat Vacanță, iar Turkish Airlines asigură transportul aerian al grupului.

Agenții de turism turci vor participa mâine la o sesiune de networking cu hotelieri și agenți de turism din Constanța și Mamaia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 18 Octombrie 2016
Stire din Social : RADET începe citirea contoarelor
Marţi, 18 Octombrie 2016
Stire din Social : O nouă ZI LIBERĂ pentru români
Pagina a fost generata in 1.0959 secunde