€ 4.6975
£ 5.3305
$ 4.1192

Mai multe ştiri online:

Informații de la SPIT: taxa de deșeuri inerte este de trei lei pe tonă

Ştire online publicată Miercuri, 12 Septembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Potrivit reprezentanților Serviciului Public de Impozite și Taxe (SPIT) din Constanța, pentru persoanele fizice și juridice, care produc sau transportă deșeuri inerte cu ocazia efectuării lucrărilor de construire/desființare, valoarea taxei deșeuri inerte este în cuantum de 3 lei/tonă sau fracție de tonă.

„Contravaloarea taxei deșeuri inerte poate fi achitată numerar sau POS atât la ghișeele SPIT, cât și la punctul de încasare situat în incinta Portului Constanța - Poarta 9, deschis publicului de luni până vineri, între orele 8.00 - 16.00, sau prin ordin de plată în contul Primăriei Municipiului Constanța RO46TREZ23121360206XXXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Constanța, cod fiscal 4785631”, au completat cei de la SPIT.

Pentru a i se elibera autorizația cu pricina, este nevoie ca solicitantul să prezinte următoarele documente: copia cărții de identitate/certificatului de înmatriculare a societății; copia certificatului de înmatriculare/cărții de înmatriculare a autovehiculului pentru care se urmărește obținerea autorizației; documentul de plată; fișa de cântărire a mașinii/fișă cântar, buletinul de verificare metrologică valabil, avizul de însoțire a mărfii, după caz. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Cultură-Educație
joi, 17 ianuarie Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor 2127 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor
Fun
marti, 15 ianuarie Foto : Horoscop 1593 vizite, 0 comentarii Horoscop
Economie
luni, 14 ianuarie Foto : Afacerea „corveta multifuncțională“  - un scandal cât Marea Neagră 1225 vizite, 0 comentarii Afacerea „corveta multifuncțională“ - un scandal cât Marea Neagră
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.731 secunde