Informație importantă pentru toți clienții ENGIE

313
Informație importantă pentru toți clienții ENGIE - engie-1568293193.jpg

Articole recomandate

Vineri, 13 septembrie, toate centrele de relații clienți ale ENGIE Romania vor fi închise. Ziua de 13 septembrie este liberă pentru angajații companiei conform prevederilor contractului colectiv de muncă în vigoare. Începând de luni, 16 septembrie, se revine la programul obișnuit de funcționare disponibil pe site-ul companiei, engie.ro.

De asemenea, serviciul de call-center național apelabil la numărul unic de telefon 021.9366 va fi limitat la funcționalitățile uzuale, respectiv oferirea de informații generale despre serviciile și produsele companiei, fără a fi posibilă consultarea unui analist al companiei.


Pentru intervențiile în caz de urgență (miros de gaze sau scurgeri de gaze), Distrigaz Sud Rețele, filiala de distribuție a ENGIE Romania, asigură permanența prin echipele sale la numărul unic de telefon 021.9281 pentru toți clienții din aria deservită de către companie. 


Reamintim faptul că ENGIE Romania pune la dispoziția clienților săi peste 12.000 de puncte de plată a facturilor.Lista completă a modalităților de plată este disponibilă pe site-ul companiei la adresa www.engie.ro.

De asemenea, clienții ENGIE Romania au la dispoziție aplicația engiemobile pentru a accesa informații despre factura de gaze naturale, plățile efectuate, punctele de plată existente, transmiterea indexului autocitit. Aplicația poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8345 secunde