Informație importantă de la SPIT, pentru constănțeni

Miercuri, 22 Mai 2019
336
Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța readuce în atenția cetățenilor mutarea Agenției fiscale nr. 1, din strada Badea Cârțan nr. 3, în cadrul centrului comercial Tom Carrefour (stand B6), începând cu data de 01 aprilie.

Demersurile pentru deschiderea Agenției fiscale în cadrul centrului comercial au intervenit pe fondul analizării cerințelor și așteptărilor contribuabililor, venind astfel în întâmpinarea locuitorilor din cartierele Tomis Plus, Boreal, Palazu Mare și Tomis Nord, ca urmare a închiderii punctului de lucru deschis în cartierul Palazu Mare, strada Dumbrăveni nr. 1.

Întrucât creșterea calității serviciilor publice constituie o prioritate pentru instituție, conceptul "open space", utilizat în cadrul Agenției fiscale nr. 6, a fost aplicat și în cadrul Agenției fiscale nr. 1, concept ce contribuie la eliminarea barierelor de comunicare și la creșterea transparenței în administrația publică. Astfel, operațiunile fiscale sunt asigurate de inspectori în cadrul birourilor amenajate în spațiul deschis, iar plățile sunt efectuate la casieriile ampalasate într-o zonă securizată.

Pe această cale, în vederea eficientizării activității la ghișee, instituția îndrumă cetățenii ale căror adrese sunt arondate Agenției fiscale nr. 1 și nu numai acestora, să se adreseze agenției fiscale, al cărei program de lucru cu publicul este:

- luni, marți, miercuri, vineri: 08.30-16.30;

- joi: 08.30-18.30.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3774 secunde